Training Adem in Balans

De training Adem in Balans is een zorgvuldig opgebouwd programma waarin je op een holistische manier werkt aan adembewustzijn en het herstellen van jouw ademgewoontes. Ik maak hierbij gebruik van kennis, methodes en oefeningen uit de Buteyko methodeConscious Breathing en pranayama.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan ontspanning. Een ontspannen lichaam en geest, is namelijk een ontspannen adem, en andersom. Wist je dat je adem de baas is over je zenuwstelsel? En dat je houding en de conditie van ademspieren een grote rol spelen in je manier van ademen? Hier komt mijn ervaring als yogadocent goed van pas .

In 10 weken naar een gezonder adempatroon

Afhankelijk van jouw persoonlijke doelen, werk je in 10 weken stap voor stap naar een gezonder adempatroon. Je krijgt hiervoor alles aangereikt wat je nodig hebt: kennis en informatie, oefeningen, tools en natuurlijk constante persoonlijke begeleiding door mij!

De training bestaat uit 5 groepsmodules en 2 individuele coachingssessies. In de modules krijg je steeds nieuwe informatie en oefeningen. In de coachingssessies kijken we naar jouw persoonlijke situatie en ervaring en kunnen we bijsturen waar nodig.

Ik begeleid je er helemaal doorheen en in de groep kunnen je ervaringen delen met de andere deelnemers. Je staat er dus nooit alleen voor!Meer informatie


Schrijf je in voor de training