"De Training Adem en Balans is je tijd en energie zeker de moeite waard: Marleen legt in heldere video's met veel passie uit waarom een functionele ademhaling belangrijk is en hoe je jezelf dit kunt aanleren. Altijd open voor vragen als je ergens tegen aan loopt!"

- Roel

"De ademtraining heeft me veel meer rust in mijn hoofd gegeven, ontspant me, maakt me bewust van mezelf en mijn adem, heeft me stressbestendiger gemaakt. Ik raad zeker aan om na afloop van de training nog verder te blijven oefenen zodat het een routine wordt."

- Inge

"Zeer interessante cursus die je leert wat gezond ademhalen is en wat de invloed daarvan is op je hele functioneren. Heldere informatie en handige tools om zelf mee aan de slag te gaan. En dit alles door de enthousiaste en positieve begeleiding van Marleen."

- Monique

"De ademtraining van Marleen is een echte aanrader voor iedereen die iets goeds voor zijn gezondheid wil doen! Het geeft je concrete tools om je adem in het dagelijks leven weer natuurlijk te laten verlopen, waardoor je je beter en gezonder gaat voelen. Het is echt een cadeau aan jezelf!"

- Ans

"Heb afgelopen zomer de online cursus adem in Balans gevolgd. Ben zeer tevreden. Heel duidelijke uitleg. Cursus duurde 10 weken. Daar heb ik heel veel tijd ingestoken. Begrijpelijke uitleg. Maar het blijft aan jezelf werken. Ik ben 73 jaar en veel gezocht om beter te ademen. Bij Marleen heb ik gekregen waar ik al jaren op hoopte."

- Trudie

"Na jarenlange chronische stress, angst en paniek heb ik door de ademtraining geleerd om op een juiste manier te ademen. Door middel van oefeningen ben ik nu zover dat mijn klachten bijna geheel zijn verdwenen en dat ik op een meer ontspannen manier kan leven. Marleen legt alles op een duidelijke manier uit en reageert uitgebreid en geduldig op al mijn vragen."

- Anja

"De ‘toon’ van de cursus sprak mij erg aan: bewustwording is belangrijker dan de perfecte oefening. Hierdoor bleef ik gemotiveerd; iedere ademhaling wordt daardoor een kans op verbetering."

- Ralph

"Ik kan deze training aan iedereen aanbevelen. Alle begint en eindigt immers met je adem…. Dan kun je het maar beter goed doen! Marleen neemt je echt mee door fijne uitleg filmpjes en oefeningen en is goed bereikbaar voor eventuele vragen. Ik heb meer energie, slaap beter en heb veel minder last van spanning en hoofdpijn. Een echte aanrader, mits je gemotiveerd bent om echt iets te veranderen! "

- Dorien

"Marleen geeft goede duidelijke uitleg, neemt echt de tijd en je kan voor vragen altijd bij haar terecht op vele manieren (bellen, mail, app, social media). De werkboeken en tools die je er bij krijgt zijn ook super fijn! Hele dikke aanrader!"

- Jeffrey

"Met de training "Adem in balans" werd ik bewuster van de verschillende factoren die een rol spelen bij goed ademhalen. Daarnaast leerde ik mijn lijf beter kennen en begrijpen en heb ik geleerd hoe ik de ademspieren kan ontspannen. Verschillende oefeningen (qua lengte en inhoud) zorgen ervoor dat je elke dag aandacht kunt besteden aan de ademhaling. Ik adem nu rustiger en meer ontspannen."

- Bianca

"Marleen begeleidt je op een persoonlijke en warme manier in je training. Ze heeft veel kennis van zaken en maakt het heel inzichtelijk waar je mee bezig bent. En vooral waarom! Ik heb de ademtraining bij haar gevolgd en dat heeft veel nieuwe inzichten opgeleverd en echt verandering in bewustzijn teweeggebracht!"

- Alco

"Hele fijne en leerzame training voor mensen die problemen hebben met hun ademapparaat, maar zeker ook voor mensen die werken met mensen. Als yoga docent was deze training een enorme meerwaarde niet alleen voor mijzelf, maar zeker ook voor het begeleiden van mijn studenten in de yogalessen naar een beter adempatroon."

- Jet

"Het enthousiasme van Marleen is top! Zij zorgt voor een ontspannen en veilige sfeer. Door de verschillende soorten oefeningen kan je experimenteren met wat het beste bij jezelf past. Door de training kan ik weer gewoon door mijn neus ademen en heb geen neusspray of andere troep meer nodig. Bij fysieke inspanning zoals sporten en fietsen ben ik minder snel of zelfs niet buiten adem. Het was een hele ervaring om mee te doen, maar zeker een die het waard is!"

- Latoya

"Voor mij voelt ademen als een heel persoonlijk iets. En in de workshop bleek ook dat achter al het ademen van de deelnemers wel een verhaal zit, of een issue. Toch werd het op geen enkel moment ongemakkelijk of zweverig. De feitelijke informatie en de duidelijke uitleg, samen met het oefenen, vond ik erg fijn. Ik kwam helemaal ontspannen thuis. En….het lukt best aardig om de praktische goede voornemens vol te houden 😉"

- Lisianne

"Marleen haar online Adem Training is voor mij echt de weg naar een sneller herstel geweest. Ik had geen idee dat adem zo'n onwijs genezende werking heeft. Marleen is een onwijs fijn mens die op een rustige duidelijke manier uitleg geeft met haar heerlijk ontspannende stem. Gisteren kwam ik aardig gespannen de yogales binnen en loop daarna volledig ontspannen de les weer uit."

- Tabitha

"Marleen neemt rustig de tijd om je mee te nemen in de theorie en in je eigen ademgewoontes. Na de uitleg ga je vervolgens zelf aan de slag, waar Marleen altijd bereikbaar is voor vragen en je coacht. Gedurende het traject werd ik steeds bewuster van mijn ademhaling en kan het met name goed toepassen in situaties waarin ik stress ervaar of erg geconcentreerd iets moet doen."

- Jessica

"Dankzij deze training ben ik me bewust van mijn adempatronen en de invloed ervan op mijn dagelijkse handelen. Vooral in voor mij stressvolle situaties heb ik er baat bij. Ik heb de kennis en tools gekregen om mijn ademhaling onder controle te houden en zo mijn kalmte te bewaren. Ook staat Marleen altijd paraat bij vragen, om deze met geduld en zorgvuldigheid te beantwoorden!"

- Betül

"Het is een absolute verademing om in 10 weken tijd zoiets 'simpels' als ademhalen echt te leren begrijpen. De bijbehorende tips en trucs gebruik ik nu dagelijks, zodat zowel mijn hoofd als lijf profiteren van een betere ademhaling. Marleen begeleidt je van begin tot eind op een enthousiaste, duidelijke en ontspannen manier om je adem écht in balans te krijgen!"

- Sonja

"Marleen is een enthousiaste en gedreven ademcoach. Ze neemt je echt mee in de theorie en heeft veel aandacht voor alle individuele deelnemers. Beter ademen is voor iedereen een goed idee en dankzij Marleen kan je dat doel bereiken! "

- Carlot

"Ik kan veel bewuster rustig blijven ademen in stressvolle situaties of wanneer ik heel geconcentreerd ben. Dan vergat ik altijd te ademen en kreeg ik pijn op mijn borst. En als ik het vergeet, dan kan ik mezelf makkelijk corrigeren."

- HoYen

"Ik vond het een hele fijne cursus en heb er veel aan gehad. Ik ben bewuster geworden van mijn ademhaling en vind jou een prettige coach."

- Robert

"Ik ben blij ben dat ik de training heb gedaan. Veel aan gehad. Ik slaap doorgaans een stuk beter. Ik heb zo'n snurk app maar het is bijna de hele nacht stil."

- Wilma

"Na jarenlange klachten terechtgekomen bij Marleen en besloten om de Adem in balans training te gaan doen. Heb daar zeker geen spijt van gehad. Marleen is prettig in de omgang, heeft veel kennis en is goed bereikbaar. Ik heb veel dingen geleerd (ook over mezelf en mijn lichaam). Ik heb nog een weg te gaan, maar ben blij dat ik de training gedaan heb!"

- Vera

"De training Adem in Balans is een hele waardevolle training voor iedereen die zijn of haar ademhaling wilt verbeteren of meer bewustzijn hierover wilt creëren. Marleen geeft de training op een hele fijne manier en is toegankelijk om alle kennis met je te delen! Bedankt Marleen, door jouw training is mijn lichaam een stuk relaxter geworden."

- Evelyne

"Goede uitleg waar je goed praktisch mee aan de slag kan. Na de training ben ik bijna helemaal van mijn klachten af. Als ik er wel last van heb weet ik nu welke oefening ik kan doen. Het was eerst even wennen om de oefeningen/tools te gebruiken, het is voor mij de moeite waard geweest."

- Annemarie

"Super veel effect. Heel fijn!"

- Taco