Zij gingen je voor:

Het is een absolute verademing om in 10 weken tijd zoiets ‘simpels’ als ademhalen echt te leren begrijpen. De bijbehorende tips en trucs gebruik ik nu dagelijks, zodat zowel mijn hoofd als lijf profiteren van een betere ademhaling. Marleen begeleidt je van begin tot eind op een enthousiaste, duidelijke en ontspannen manier om je adem écht in balans te krijgen!

– Zyanya

De training Adem in Balans is een hele waardevolle training voor iedereen die zijn of haar ademhaling wilt verbeteren of meer bewustzijn hierover wilt creëren.
Marleen geeft de training op een hele fijne manier en is toegankelijk om alle kennis met je te delen!
Bedankt Marleen, door jouw training is mijn lichaam een stuk relaxter geworden.

– Evelyne

Het enthousiasme van Marleen is top! Zij zorgt voor een ontspannen en veilige sfeer waarin iedereen zijn ervaringen kan delen. Het is fijn dat er verschillende soorten oefeningen zijn, waardoor je kan experimenteren met wat het beste bij jezelf past. Door de training kan ik weer gewoon door mijn neus ademen en heb geen neusspray of andere troep nodig om mijn luchtwegen vrij te maken. Bij fysieke inspanning zoals sporten en fietsen ben ik minder snel of zelfs niet buiten adem. Het was een hele ervaring om mee te doen, maar zeker een die het waard is!

– Latoya

Marleen neemt rustig de tijd om je mee te nemen in de theorie en in je eigen ademgewoontes. Na de uitleg ga je vervolgens zelf aan de slag, waar Marleen altijd bereikbaar is voor vragen en je coacht. Gedurende het traject werd ik steeds bewuster van mijn ademhaling en kan het met name goed toepassen in situaties waarin ik stress ervaar of erg geconcentreerd iets moet doen.  

– Jessica

Na jarenlange chronische stress, angst en paniek heb ik door de Training Adem in Balans geleerd om op een juiste manier te ademen. Door middel van oefeningen ben ik nu zover dat mijn klachten bijna geheel zijn verdwenen en dat ik op een meer ontspannen manier kan leven. Marleen legt alles op een duidelijke manier uit en reageert uitgebreid en geduldig op al mijn vragen.

– Anja

Zeer interessante cursus die je leert wat gezond ademhalen is en wat de invloed daarvan is op je hele functioneren. Heldere informatie en handige tools om zelf mee aan de slag te gaan. En dit alles door de enthousiaste en positieve begeleiding van Marleen.

– Monique

Goede uitleg waar je goed praktisch mee aan de slag kan. Na de training ben ik bijna helemaal van mijn klachten af. Als ik er wel last van heb weet ik nu welke oefening ik kan doen. Het was eerst even wennen om de oefeningen/tools te gebruiken, het is voor mij de moeite waard geweest.

– Annemarie

Ik kan veel bewuster rustig blijven ademen in stressvolle situaties of wanneer ik heel geconcentreerd ben. Dan vergat ik altijd te ademen en kreeg ik pijn op mijn borst. En als ik het vergeet, dan kan ik mezelf makkelijk corrigeren.

– HoYen

Marleen begeleidt je op een persoonlijke en warme manier in je training. Ze heeft veel kennis van zaken en maakt het heel inzichtelijk waar je mee bezig bent. En vooral waarom! Ik heb de ademtraining bij haar gevolgd en dat heeft veel nieuwe inzichten opgeleverd en echt verandering in bewustzijn teweeggebracht!

– Alco

Leuke en leerzame cursus. Marleen helpt je goed waar nodig.  

– Jacob

Ik vond het een hele fijne cursus en heb er veel aan gehad. Ik ben bewuster geworden van mijn ademhaling en vind jou een prettige coach.

– Robert

Marleen is een enthousiaste en gedreven ademcoach. Ze neemt je echt mee in de theorie en heeft veel aandacht voor alle individuele deelnemers. Beter ademen is voor iedereen een goed idee en dankzij Marleen kan je dat doel bereiken!

– Carlot

Na jarenlange klachten terechtgekomen bij Marleen en besloten om de Adem in balans training te gaan doen. Heb daar zeker geen spijt van gehad. Marleen is prettig in de omgang, heeft veel kennis en is goed bereikbaar. Ik heb veel dingen geleerd (ook over mezelf en mijn lichaam). Ik heb nog een weg te gaan, maar ben blij dat ik de training gedaan heb!

– Vera

Hele fijne en leerzame training voor mensen die problemen hebben met hun ademapparaat, maar zeker ook voor mensen die werken met mensen. Als yoga docent was deze training een enorme meerwaarde niet alleen voor mijzelf, maar zeker ook voor het begeleiden van mijn studenten in de yogalessen naar een beter adem patroon

– Jet

Wat een eye opener was dit! Ik heb last van astma en ik heb mijn medicatie echt naar beneden kunnen bijstellen door gezonder te leren ademen. Een aanrader voor iedereen met astma of andere ademproblemen!

– Petra

Super veel effect. Heel fijn!

– Taco

Ik heb last van slaap-apneu en er zijn nu nachten waarin ik helemaal niet wakker word. Ook voel ik me nu overdag een stuk frisser in mijn hoofd en adem ik meer ontspannen. Ik dacht altijd dat het vasthouden van mijn adem goed was maar het blijkt dat andersom rustgevender en beter is. Bedankt Marleen, ik kan je alleen maar aanmoedigen om verder te gaan met je missie. Top!

– Tim

Ik ben blij ben dat ik de training heb gedaan. Veel aan gehad. Ik slaap doorgaans een stuk beter. Ik heb zo’n snurk app maar het is bijna de hele nacht stil.

– Wilma

Marleen geeft goede duidelijke uitleg, neemt echt de tijd en je kan voor vragen altijd bij haar terecht op vele manieren (bellen, mail, app, social media). De werkboeken en tools die je er bij krijgt zijn ook super fijn! Hele dikke aanrader!

– Jeffrey

Het webinar Adem in Balans zojuist gekeken. Super interessant, informatief en duidelijk.

– Michel